Jerisjärven mökki

Keittiö
Sisäkuva
Takka
Sauna

Vuokrattavat mökit Kiinteistö Oy Jerisranta,
huoneisto nro 17

Kurikan Paulapieksujen lomaosake sijaitsee Muoniossa Jerisjärven rannalla, jossa Pallas-Ounastunturin luontopalvelut ovat käytettävissä. Hotelli Jeris ja avantouimala sijaitsevat välittömässä läheisyydessä.

Jerisrannan 36 m² loma-asunnot valmistuivat keväällä 2001. Mökeissä on makuuhuone, tupa, jossa on levitettävä vuodesohva, takka, minikeittiö, sauna ja wc. Mökki on sopiva 2 - 4 vieraalle.

Muuta varustusta mm. astiasto, keittotaso, mikro, jääkaappi, astianpesukone, varusteiden kuivauskaappi, lämpöpistoke autolle, kahvi-ja vedenkeitin, pölynimuri, TV, CD-soitin-radio.

Liinavaatteet, loppusiivouksen ja pesuaineet, WC-paperin ym. huolehtii aina asukas. Mökkiimme on lemmikkieläinten vieminen ja sisällä tupakointi ehdottomasti kielletty.

Pohjakartta

Mökkialue

Jerisrannan mökit sijaitsevat 50 - 200 metrin päässä hotellilta.
 

 

Aktiiviloma Jeriksellä

Mökki on sijainniltaan suoraan mahtavien ulkoilureittien varrella ja Pallas-Yllästunturin kansallispuisto alkaa muutaman kilometrin päästä. Kansallispuistossa kulkee tuntureita hipoen mahtavat patikointireitit sekä latuverkosto.

Kesäisin Jerisjärvestä pääsee nauttimaan kanootilla meloen, veneellä, tai isommalla porukalla kirkkoveneellä. Maastoon pääsee myös vauhdikkaalla mönkijällä, joko oppaan mukana tai itsenäisesti vuokraamalla mönkijän päiväksi käyttöön. Jerisjärvi on myös tunnettu hyvinä kalavesinä, mm. siika, muikku ja ahven tarttuvat pyydykseen.

Talvisin löytyy vauhdikkaampien lajien ystäville opastettuja moottorikelkkasafareja, aina lyhyestä tunnin safarista viiden päivän retkiin Kilpisjärvelle ja Pohjois-Norjaan. Hotellin kautta voitte varata myös retken porotilalle tai vaikkapa rekikoira-ajelun Harrinivassa. Mökin pihamaastosta pääsee myös suoraan laduille. Talvella on ohjelmaa joka päivälle! Voitte myös vuokrata välineitä Jerikseltä tai tuoda omanne mukana.

Jeriksen läheisyydessä, n. 20min - tunnin ajomatkan päässä sijaitsee neljä laskettelukeskusta: Suomen suurimpiin kuuluvat Levi ja Ylläs, off-piste laskijoiden ja keväisin auringonpalvojien suosima Pallas, sekä Olos.

Kulkuyhteydet ja etäisyydet

  • Muonion keskustaan n. 20 km
  • Leville (Kittilä) n. 50 km
  • Äkäslompoloon (Ylläs) n. 50 km

Lentokenttä: Kittilä 56 km, Hetta 100 km. Kittilästä on ympärivuotinen kutsutaksiyhteys Jerikselle. Enontekiön kentältä yhteys toimii vain sesonki-aikoina.

Rautatieasemat: Kolari 100 km, Rovaniemi 225 km. Kolarista bussiyhteys sesonkiaikoina torstaisin ja lauantaisin, Rovaniemeltä joka päivä.

Säätila: Muonio

Ajo-ohje kartta

Vapaat viikot ja hinnat tästä

 

 

 

 

Takaisin